Cilinderslot open
 
Ben je op zoek naar een gelijksluitende cilinderslot op maat, maar weet je niet waar je op moet letten of wat nou belangrijk is? Hieronder kun je de voordelen, de gemakken en de belangrijke punten lezen.

Het gemak van gelijksluitende clindersloten

Gelijksluitende cilindersloten kunnen een uitkomst bieden wanneer je sleutelbos uitpuilt van talloze verschillende sleutels en je voor ieder slot de juiste sleutel moet zoeken. Het gemak van gelijksluitende deurscilinders zit hem in het feit dat je voor verschillende sloten, dezelfde sleutel kunt hanteren. Geen ongemakken meer met te grote sleutelbossen of steeds maar blijven zoeken naar de juiste sleutel!

De voordelen van gelijksluitende deurcilinders

M&C Color pro, M&C Matrix & M&C Condor bieden vele voordelen. Alle gelijksluitende cilinders hebben gemeen dat je van doen hebt met 1 cilinder en 3 sleutels. Ze zijn allen goed pickbeveiligd, waarvan M&C Matrix zwaar beveiligd en de M&C Condor zelfs extra zwaar beveiligd. Buiten de pickbeveiliging om, zijn de cilinders ook nog voorzien van slag-/ kop- en boorbeveiliging, kerntrekbeveiliging en hebben zij een stalen brug.

Voor alle drie geldt dat de deurcilinders SKG3* gekeurd zijn, dit houdt in dat een onafhankelijke instantie testen uitvoert met betrekking op de mate van inbraakwering van de sloten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de sloten goed beveiligd zijn. Aan het aantal sterren kun je zien hoe inbraakwerend de gelijksluitende deurcilinder is. Een geruststellend idee! Verder geldt voor alle gelijksluitende deurcilinders dat ze eenvoudig in gebruik zijn en er zijn verschillende opties mogelijk, waardoor voor iedereen een optie op maat bestaat. Bij elke nieuwe set krijg je een certificaat geleverd waarmee je ook bij andere geautoriseerde dealers, te allen tijde, nieuwe sleutels of cilinders bij kunt laten maken.

Gelijksluitende deurcilinders makkelijk en snel in huis!

Je kunt altijd cilindersloten bestellen bij bijvoorbeeld bol.com.

Allen kan je daar niet kiezen voor de jusite maten en weet je niet zeker welke cilinders nu het beste zijn. Voor de beste cilindersloten die direct en gratis gelijksluitend gemaakt worden kan je het beste hier naartoe gaan. De cilindersloten worden geleverd met certificaat zodat u zeker weet dat u goede en veilige cilinders besteld.
En het allermooiste is dat de bestelling direct de volgende dag geleverd wordt.